Image Alt

Stageplaatsen

  /    /  Stageplaatsen
Stageplaatsen
f
Stage lopen bij Antego

Wil jij stage lopen bij een professioneel full-service bouw- en verbouwbedrijf in de utiliteits- en woningbouw? Dat kan bij Antego. Jaarlijks bieden wij meerdere stageplaatsen op verschillende afdelingen en verschillende niveaus.

Leren in de praktijk

Kennis én ervaring opdoen doe je vooral in de praktijk. Bij Antego ontvang je als stagiair intensieve begeleiding van onze collega’s (uitvoerders, projectleiders en leidinggevenden) en leer je alles over het werken in onze sector. Onze projecten zijn divers en onze opdrachtgevers verschillend. Van de renovatie van kantoorpanden en de complete verbouwing van restaurants tot het verbouwen van een huis. Al onze projecten leveren we turn-key op. Een uitstekende voorbereiding op jouw carrière. Natuurlijk krijg je tijdens jouw stage voldoende ruimte voor eventuele (afstudeer)opdrachten.

Vul hier het stageformulier in

Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs. Wil jij stage lopen bij Antego? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vragen? Bel dan naar 0103070928 of mail ons op info@antego.nl