Image Alt

Leerbedrijf

  /    /  Leerbedrijf
Leerbedrijf
a

Antego is een full-service bouwbedrijf én een leerbedrijf. Wat dat inhoudt? Wij bieden studenten en leerlingen de mogelijkheid te leren in de praktijk. Zij zijn van harte welkom om bij ons stage te lopen, afstudeeropdrachten te doen en trainingsprogramma’s te volgen op verschillende afdelingen en in verschillende niveaus.

Leren van meer ervaren collega’s

Bijna nergens leer je meer van het vak dan in de praktijk, van meer ervaren collega’s. Bij Antego leren de ervaren collega’s op de werkvloer (uitvoerders, projectleiders en leidinggevenden) de onervaren collega’s hoe het er bij ons aan toe gaat. Omdat onze projecten divers zijn en we altijd turn-key opleveren, krijgen studenten en leerlingen een inkijkje in de allesomvattende wereld van bouwen, verbouwen en renovatie.

Stageplaatsen en leer-/werkplekken

Jaarlijks bieden wij meerdere stageplaatsen en leer-/werkplekken. Iedere student of leerling ontvangt intensieve begeleiding van ten minste één van onze ervaren collega’s.

Ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers

Uiteraard vergeten we onze medewerkers niet. Ook zij kunnen zich blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen. Zo stimuleren we ook de groei van onze medewerkers en kunnen zij blijven doorgroeien binnen Antego.