WERKEN BIJ ANTEGO

WErken bij

Bij Antego begeleiden wij een diversiteit aan bouwprojecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. Van het verbouwen van een kantoorpand of restaurant tot aan een complete verbouwing van een huis. Omdat we onze klanten van A tot Z ontzorgen in het bouw-, verbouw- of renovatieproces, zijn onze werkzaamheden gevarieerd en dynamisch. Elk project is anders en geen dag is hetzelfde.

RUIMTE VOOR
ONTWIKKELING

SAMEN TOEWERKEN NAAR RESULTAAT

De meeste bouw- en verbouwprojecten die wij als full-service bouwbedrijf uitvoeren, zijn enorm qua omvang. Deze projecten richten we vooraf tot in detail in. Maar ook tijdens de werkzaamheden is voldoende sturing nodig. We moeten samen toewerken naar een perfect eindresultaat. Daarom heeft iedereen binnen het bedrijf zijn eigen verantwoordelijke functie en takenpakket. Zo leiden we elk project in goede banen en kunnen we onze projecten turn-key opleveren.

Grote betrokkenheid

Vlotte en open communicatie, een gezellige werkomgeving en voldoende ruimte voor ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Werk je bij Antego, dan maak je direct kennis met onze korte lijnen en openheid, collegiale werksfeer en aandacht voor eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Omdat we graag werken met mensen die betrokken zijn bij onze organisatie, tonen we ook betrokkenheid naar onze medewerkers.

Leerbedrijf

Social return

Vacatures

Stageplaatsen