Image Alt

Kwaliteitsbeleid

  /    /  Kwaliteitsbeleid
Kwaliteitsbeleid
a

Nu en in de toekomst willen wij onze werkzaamheden in de utiliteitsbouw en woningbouw op de juiste manier uitvoeren. Een uitstekend kwaliteitsniveau is daarvoor de basis. Wij willen de continuïteit van ons full-service bouwbedrijf waarborgen. Daarom streven wij ernaar op de meest efficiënte wijze te werken. Hoe we dat doen? Door ons te houden aan de geldende wet- en regelgeving, te werken met een duidelijke bedrijfsvoering en vakbekwame, gemotiveerde medewerkers en door regelmatig te evalueren. Alles om ons doel te bereiken: volledig voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Duidelijke bedrijfsvoering

Dagelijks richten wij ons op het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Hiervoor hanteren we een duidelijke bedrijfsvoering. Onze processen zijn bekend en we werken volgens een vast stappenplan. Hoewel de omstandigheden bij ieder project anders kunnen zijn, zorgt een vaste structuur ervoor dat we risico’s en kansen snel kunnen inschatten en we direct inspelen op veranderende situaties. Onze bedrijfsprocessen blijven hierdoor inzichtelijk en beheersbaar. Bovendien kunnen we onze eigen prestaties continu toetsen en verbeteren. Dat leidt tot optimale kwaliteit.

Vakbekwame, gemotiveerde medewerkers

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zonder hen kunnen wij onze doelstellingen onmogelijk realiseren. Daarom zijn zij nauw betrokken bij ons kwaliteitsbeleid. We geven onze medewerkers voldoende eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Zo stimuleren we eigen initiatief en betrokkenheid.

Evalueren

Dat het nu goed gaat, is geen garantie voor de toekomst. Daarom blijven we onze werkprocessen evalueren en onze doelstellingen bijstellen. Onze overtuiging dat je altijd kritisch moet blijven en dat er steeds weer verbetermogelijkheden zijn, maakt het mogelijk om continu te groeien in kwaliteit.