Image Alt

Klantbegeleiding

  /    /  Klantbegeleiding
Klantbegeleiding
a

Full-service bouwbedrijf Antego biedt professionele klantbegeleiding in de utiliteitsbouw en woningbouw. Wij onderhouden persoonlijk contact met al onze klanten, of het nu om een zakelijk of particulier project gaat. Gedurende jouw project krijg je één contactpersoon toegewezen, die je voor alle vragen omtrent de verbouwing kunt bellen of mailen. Zo heb je altijd een aanspreekpunt.

Klantbegeleiding in de utiliteitsbouw

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van panden in de utiliteitsbouw (zoals kantoorpanden en restaurants) komt doorgaans veel kijken. Wij nemen je het project van A tot Z uit handen en geven de juiste bouwbegeleiding tijdens het hele proces. Zo hoef jij je nergens druk over te maken. Natuurlijk overleggen we over de onderwerpen waarover belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Daarbij mag je ook rekenen op ons vakkundige advies. Wij leveren onze projecten turn-key op. Dat betekent letterlijk dat je de sleutel in het slot kunt doen en direct gebruik kunt maken van jouw compleet verbouwde gebouw, ruimte of winkel.

Klantbegeleiding in de woningbouw

Ook het bouwen, verbouwen en renoveren van nieuwbouwwoningen en bestaande huizen nemen wij onze klanten volledig uit handen. Daarbij denken we aan het comfort van onze klanten, maar ook aan het energieverbruik en duurzaamheid van de woning. Voorafgaand aan het project nemen we alle eisen en wensen gezamenlijk door. Van constructieve aanpassingen tot materiaalgebruik en projectplanning. Zo weet je zeker dat je intrek neemt in een toekomstbestendige woning die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet.